Koláčkova Pekárna
Naše 100% žitné chleby, zadělávané vlastním živím kvasem.
Čerstvý žitný chléb, ručně vyráběný, tradičními postupy s využitím nejmodernější technologie pečení. Jen kvalitní čerstvá mouka, voda a koření — nic víc. Ochutnejte ho a poznáte ten rozdíl. Pečeme jej ve více než patnácti verzích, např. semínkový, s ořechy, mrkví, sýrem, rajčaty…
Pečeme pro vás každý den čerstvé a kvalitně
Primárně pečeme 100% žitné, čerstvé chleby. Zaděláváme si vlastní žitný kvas. Ve složení našich chlebů nenajdete žádné zlepšovače chuti mouky, zahušťovadla ani emulgátory. Naopak jednotlivá zrna před pečením testujeme. Náš mlynář jej nám, pak namele na mouku. Takže žádné směsi, či zmražené polotovary. Každý náš chléb obsahuje ještě 3 druhy semínek Dýně, slunečnice a lnu. Pečeme okolo 12 druhů chleba. Semínkový, celozrnný, se sušenými rajčaty, s parmazánem, s olivami, atd. Pečeme i bez lepku, v Bio kvalitě, vegansky, sladíme ovocem, v celé výrobě nepoužíváme palmový olej.
BEZ LEPKU
BEZ MLÉKA
BEZ CUKRU
VEGAN
Naše ocenění
Jsme rádi, že naše práce byla v průběhu doby několikrát oceněna. Získali jsme tato ocenění.
My Víme co pečeme. Vy víte, co Jíte.
Čerstvé, žitné, kvasové, se semínky, bezlepkové, bez cukru, vegan, bez laktézy, bez palmového oleje.
BEZ LEPKU
Pečeme 100% žitné chleby, bez pšenice, či jinak nastavované mouky
VEGAN
Pečeme v BIO kvalitě, bez chemie, bez směsí.
BEZ CUKRU
Kvalita je pro nás důležitá, nic nepodceňujeme
BEZ MLÉKA
Jsme nekompromisní ke kvalitě vstupních surovin
Třikrát denně si vyvádíme vlastní, živí kvas.
Kdo ochutná, ten Ví.
Jak to u nás vypadá a jak tvoříme
Pekárna je umístěna ve staré zástavbě, bývalé přádelny koberců, která byla vystavena na počátku od 19. století v Jizerských horách. Původní kamennou výrobnu i s náhonem postupně rekonstruujeme.
A co ještě umíme?