Bistro a kavárna
Pečeme a vaříme jako doma. Vše čerstvé, domácí z primárních surovin.
Bistro Koláček
káva - dobroty - snídaně
Dopřejte si u nás:
Výběrová káva, káva s respektem. U nás v kavárně máme na mlýnku kávu z pražírny Respekt coffee. Jemné pražení vytáhne ze zrnek přirozenou sladkost i případnou kyselinku. Nakupujeme kávu od malých farmářů, ke kterým, stejně jako k pražení, přistupujeme s respektem.
Dobroty v našem Bistru Koláček, domácí kuchyně, pečeme, vaříme, denně pro vás připravujeme čerstvé dobroty. Ráno si u nás můžete pochutnat na teplé snídani. Vyberte si z nabídky obložených chlebíčků, sendvičů, tortill, bulek s domácí pomazánkou, sekanou či trhaným masem. Veškeré maso a uzeniny bereme z řeznictví Nový, rodinné firmy postavené na tradičních hodnotách.
Ke Koláčkům na oběd. V čase oběda pro vás nově každý všední den vaříme hutnou polévku jako od babičky, protože polévka je základ. K tomu nabízíme i obědy. Naši aktuální polední nabídku najdete na našem Facebooku nebo Instagramu.
Rezervace na čísle 602 696 208
(rezervovat si můžete nejen stůl, ale i oběd nebo snídani, a tak si zajistíte, že na vás zbude porce dobroty z denní nabídky).
Adresa bistra a kavárny:
Rooseveltova 1
Jablonec nad Nisou
466 01
Co všechno naleznete v našem Bistru
Výběrová káva
Káva s respektem! U nás v kavárně máme na mlýnku kávu z pražírny Respekt coffee. Jemné pražení vytáhne ze zrnek přirozenou sladkost i případnou kyselinku. Nakupujeme kávu od malých farmářů, ke kterým, stejně jako k pražení, přistupujeme s respektem.
Snídaně a svačiny
Denně pečeme, vaříme a připravujeme pro vás čerstvé dobroty. Ráno si u nás můžete pochutnat na teplé snídani. Vyberte si z nabídky obložených chlebíčků, sendvičů, tortill, bulek s domácí pomazánkou, sekanou či trhaným masem. Veškeré maso a uzeniny bereme z řeznictví Nový, rodinné firmy postavené na tradičních hodnotách.
Obědy
V čase oběda pro vás nově každý všední den vaříme hutnou polévku jako od babičky, protože polévka je základ. K tomu nabízíme i quiche, zapečené panini. tortily, brunch. Naši aktuální polední nabídku najdete na našem Facebooku nebo Instagramu.
Bistro Koláček
Naši nabídku čerstvého pečiva jsme rozšířili o koloniál s kvalitními potravinami. Můžete u nás najít sypané čaje, výběrovou kávu, kvalitní čokolády, ovocné sirupy. Máme i sladkosti bez lepku nebo bez cukru. Řecké speciality, ajvary, olivy, koření, mořský květ z Mallorky, bylinná pesta, domácí marmelády, výběrové paštiky. Také šunky a salámy od řezníka, sýry, mléko a jogurty od farmáře. Všechny produkty vám rádi na přáni zabalíme do dárkového balení.
Řemeslná cukrárna
Denně čerstvé ve vitríně, na přání dle objednávky. Vedle kynutého sladkého pečiva, dezertů a zákusků nás nejvíce baví dorty. Rádi vám upečeme dort podle vašich chutí. S čokoládou, krémem, máslem, nebo naháč s ovocem. S cukrem, nebo bez, z pšenice, špaldy nebo pohanky, bez lepku, bez laktózy nebo veganský. Zásadně ale z čerstvých primárních surovin, žádné kupované zmražené korpusy, věnečkové krémy z prášku.
Prostor pro vaši akci!
Uspořádejte u nás vaší rozlučku se svobodou, firemní snídani, vánoční večírek, grill party, vinný večer, nebo přednášku. Po domluvě jsme schopni exkluzivně jenom pro vás rezervovat prostory bistra. To nabízí kapacitu 20 míst. Dá se rezervovat o večerech a víkendech. V případě zájmu se na nás obraťte a určitě se domluvíme!
Objednejte /rezervujte si přes telefon / e-mail
V případě zájmu o naše produkty se na nás neváhejte obrátit, vždy ochotně pomůžeme. A případně poradíme.
Preferujeme osobní odběr zboží v naší prodejně. Některé produkty (ne dorty:-) však můžeme po dohodě poslat i poštou.
Můžete nám také zavolat / napsat, pokud budete chtít rezervovat stůl na snídani nebo oběd v našem bistru.
A na toto číslo a e-mail se také můžete ozvat pro rezervaci prostor pro vaší akci v našem bistru.
Telefon:
602 696 208
Otevírací doba prodejny a bistra:
Pondělí - pátek: 7:00 - 17:00
Sobota: 9:00 - 12:00
Neděle: zavřeno
E-mail:
info@kolackovapekarna.cz
Otevírací doba prodejny a bistra:
Pondělí - pátek: 7:00 - 17:00
Sobota: 9:00 - 12:00
Neděle: zavřeno
A co ještě umíme?